Èxit de la jornada municipalista d’EU


Lorente: “Continuarem construint una opció capaç de governar des de la transparència i en contra de la corrupció”

El col·lectiu d’Esquerra Unida de Xàtiva el passat cap de setmana organitzà una jornada municipalista a l’alberg el Teularet (Navalón). La jornada tingué com a objectiu fer balanç de l’actual any polític i sentar les bases del treball del proper curs. Els temes tractats van ser la situació econòmica de la ciutat, les necessitats de la societat xativina, el futur polític que es presenta i els reptes que han de ser superats per aconseguir el necessari canvi polític, social i econòmic a la ciutat, així com qüestions de caire organitzatiu.

Després dels debats, es va fer una posada en comú de la tasca realitzada fent una valoració de les diferents àrees de treball i accions realitzades, amb una important participació de persones que simpatitzen amb el projecte de EU i col.laboren en la seua millora.

El coordinador local d’Esquerra Unida, Miquel Lorente, ha assenyalat que “fou un treball molt enriquidor que cal continuar fent per aconseguir una alternativa política amb el màxim rigor i basada en el treball en xarxa amb tots els agents de la ciutat i amb la participació directa de tots i totes”. Des de la formació d’esquerres s’ha indicat que “a partir del proper mes de setembre el Consell Polític d’EU va a incrementar la seua tasca de treball i els seus actius, per a consolidar-se com una opció de govern descaradament d’esquerres, ecologista i feminista. Sempre des del sentit comú i des del rigor que reinvindica l’actual context”.

Per altra banda, s’ha valorat que “’l’actual equip de govern ni pot, ni vol resoldre els problemes de la ciutat perquè està sotmes a una deriva produida per la manca d’estabilitat del Partit Popular i les misèries que li apareixen cada dia”.