Èxit de l’encontre d’EU amb la gent de l’Esport

S’indicaren qüestions relacionades amb el manteniment i necessitats de noves infraestructures

Ahir va tenir lloc el primer encontre del procés de participació encetat per Esquerra Unida de Xàtiva #PensarElDemà. Aquest procés obert per la formació d’esquerres promou diverses temàtiques perquè la ciutadania protagonitze el seu debat i acord.

Aquest procés té com a objectiu realitzar diversos encontres amb els diferents sectors socials i econòmics de la ciutat per recollir la seua opinió sobre l’estat del municipi i les propostes de futur per millorar les condicions de vida a Xàtiva.

El primer encontre reuní a diferents representants del món esportiu associat i no associat, així com a representants de la coordinadora de clubs esportius.

La sessió de treball ha estat valorada per EU “com un punt d’inici molt important per repensar el paper de l’Ajuntament amb el món de l’esport, així com per a prendre consicència de l’esport una activitat de competició però també com un hàbit que millora en la qualitat de vida de la gent”.

També s’indicaren qüestions relacionades amb el manteniment i necessitats de noves infraestructures. Les conclusions d’aquest encontre amb el món de l’esport i el de tots aquells que estan programats fins el mes de gener seran exposats i debatuts en l’Assemblea Oberta #PensarElDemà que tindrà lloc en febrer del proper any.