Èxit absolut a la I Mostra de Play-Backs fallers

El passat diumenge 26 de febrer, es va celebrar al Gran Teatre de Xàtiva la I Mostra de Play-Backs infantils organitzat per la Junta Local Fallera, amb el teatre tot ple, i fins i tot, va haver gent que no va poder entrar.

En total, 13 comissions participaren en la mostra, que va començar l’acte el mag d’Olleria Carlos Barfi i va tenir com a colofó l’actuació de les guanyadores del certament infantil musical Camp Rock 2.

La falla Sant Jaume va ballar una cançó de «El Rey León», la falla del Mercat «Danza Kuduro», la falla Ferroviària «Alicia en el País de las Maravillas», la falla Abu masaifa «Hercules», Benlloch-Alexandre VI «La Despedida». J.R.Jimenez «La tetera», Espanyoleto «Rio», Tetuan «Yo soy Aquel» de El mundo de Wayne». R.Argentina «batucada», Selgas Remix 80-90-2000″, Sant Jordi «Rihanna-Shakira», Raval «Rosas y espinas» de Pit Bull i Paulina Rubio, i la falla Sant feliu «Tarzan».

Isabel Navas, delegada infantil de la Junta Local Fallera destacava que, tant adults xiquets s’ho havien passat d’allò més be. «Els infantils no tenien molts actes fallers, i tenint en compte que ells son el futur de la festa, hi ha que incentivar els xiquets i fer coses amb ells, per a que tinguen un espai tan importants com els adults. Si de xicotets recorden el que han viscut, de majors ho mantindran.» Navas va voler agraïr a tots els delegats infantils de les comissions, pel bon treball i acolliment de l’acte, i que ja estan treballant per a l’any que ve realiztar més activitats dirigides als menuts.

Fotos: KiKe Vaquer

Notícia Patrocinada per : Diputació de Valéncia

[nggallery id=473]

Un comentario sobre “Èxit absolut a la I Mostra de Play-Backs fallers”

  1. me gustaria saber si para el concurso de pleyback hay banderin para la falla ganadora, igual que hay para ajedrez o otros eventos falleros

Los comentarios están cerrados.