Excursió a Bellús organitzada per l’associació Raval Viu de Xàtiva

50 persones van participar el passat dia 6 de desembre de l’excursió des de Xàtiva fins a Bellús que ha estat organitzada per Raval Viu.
A les 8 del matí es donava l’eixida a l’excursió des de la Plaça del Raval. L’anada s’ha realitzat pujant pel Bellveret fins a la Penya-Roja després cap a les arcadetes d’Alboi passant per la Cova Negra i des d’ací vorejant el riu Albaida fins arribar a Bellús. L’arribada s’ha produït al voltant de les 10,30h.
Després d’haver agafat forces amb un bon esmorzar hem encetat el camí de tornada: hem eixit de Bellús fent el mateix camí però poc després de passar la Cova Negra: un grup ha tornat pel Camí de Sant Antoni i l’altre pel Porte’t de Bisquert. Al voltant de les 15 hores s’ha donat per acabada l’excursió.
El bon ambient i el bon temps han acompanyat els i les excursionistes durant tot el trajecte.
Des de Raval Viu volem agrair a tota la gent que ha participat avui d’aquesta activitat i emplacem al conjunt dels veïns i veïnes del Raval a participar de les nostres activitats i a proposar-nos qualsevol iniciativa. Raval Viu és una entitat dedicada als i les veïnes del barri on la participació d’aquestes és imprescindible.