Eugeni Alemany tancarà l’exaltació de les Falleres Majors de Benlloch

L’humorista representarà l’obra “En persona guanye”

Eugeni Alemany serà l’encarregat de tancar l’exaltació de les falleres majors de la comissió Falla Plaça Benlloch Aleixandre VIé de Xàtiva. L’acte tindrà lloc el 17 de gener a les 18 hores. Les entrades es poden adquirir a Estudio Federico de Xàtiva i al bar Badenes de Novetlè.

El polifacètic humorista representarà l’obra “En persona guanye” que tantes rialles ha repartit per tot el territori valencià. Aquesta vegada torna a Xàtiva, al Gran Teatre, per a dur a terme la segona part de la presentació de la comissió. Des d’aquesta falla animen a tota la gent a acudir a aquest esdeveniment “que de segur serà molt divertit”.

Eugeni Alemany és un conegut presentador, humorista i guionista de televisió. Al llarg de la seua carrera ha treballat en les principals cadenes televisives, fent tot tipus de programes: “Caiga Quien Caiga”, “Trau la llengua”, “Gormandia”, “Nos pierde la fama”, “A la fresca”, “Sense filtre”, etc. El seu estil irònic, enginyós i divertit ha fet molt popular a este valencià, que ara trasllada el seu humor de les pantalles de TV als escenaris teatrals, amb un espectacle 100% valencià i 100% imprevisible.