La Marxa per la dignitat arriba a Xàtiva

La Plataforma ciutadana estarà hui a la porta de l’Ajuntament a les 18 hores

Esquerra Unida y PSPV recolzen a la gent de la Marxa per la dignitat al seu pas per Xàtiva. Una mobilització que culminarà el 29 de novembre amb grans manifestacions en diferents ciutats de l’estat. La primera columna arribarà a Xàtiva hui dimarts, aproximadament a les dos del migdia i com en ocasions anteriors seran rebuts en el camí de vianants que ve de Novetlè, acompanyant-los per pujar a dinar al Centre ocupacional de Xàtiva.

Després de la benvinguda organitzada per la Plataforma Ciutadana en Defensa dels Serveis Públics i en participaren, Xateva, la Plataforma contra el Macroabocador, Aspromivise i la Plataforma anti-desnonaments, davant la porta de l’Ajuntament a les 18 hores, es celebrarà un sopar sobaquer organitzat per Aspromivise .

Per acomiadar-los, demà dimecres es farà un esmorzar a les 11 del mati al pàrquing de l’Hospital Lluís Alcanyís.

El col.lectiu d’EU-Xàtiva s’adhereix al moviment de les marxes amb l’objectiu de fer visible el gran malestar de la ciutadania i el seu compromís amb el canvi social. “Volem ser part de les organitzacions i persones que caminen i treballen per ell”, diu Amor Amorós, membre del Consell polític d’EU Xàtiva.

Segons Amorós, “és completament necessària una resposta col·lectiva, massiva i contundent que reivindique que no volem pagar un deute injust que no hem generat ni acords secrets i molt perillós per al poble com el TTIP”. La Marxa exigeix una ocupació digna per a tots i totes, una renda bàsica i el respecte als drets socials i a les llibertats democràtiques.

Ara o mai, “és necessària la mobilització contra un sistema, un règim i un govern que no ens representa, dient prou a la corrupció i als corruptes. Altra política és possible, i eixa és l’única que Esquerra Unida sap fer”, recalca.

Hui a les 18 horas en la porta de l’Ajuntament, la Plataforma ciudadana en defensa dels Serveis publics junt a Xateva, la Plataforma contra el macrovertedero, Aspromivise i la Plataforma anti-desnonaments, entre altres rebran
La Plataforma en defensa dels dre Hui a les 18 hores en la porta de l’Ajuntament,
La Plataforma ciudadana en defensa dels Serveis publics organiza una recepció  per a huí a les 18 horas en la porta de l’Ajuntament,