Eu- Xàtiva organitza un debat ciutadà sobre la situació dels esports, els seus problemes i solucions

El debat  tindrà lloc aquest dijous en la Casa de la Cultura de Xàtiva

La pràctica de l’esport de forma organitzada o a títol individual és un dels exponents de la qualitat de vida d’una ciutat i dels seus habitants. Esquerra Unida de Xàtiva organitza un debat ciutadà que tindrà lloc aquest dijous en la Casa de la Cultura a les 19:30 hores per a arreplegar opinions de tota persona interessada en el disseny de la ciutat pel que fa als esports i també per a exposar i contrastar les propostes del propi col·lectiu.

En Xàtiva hi ha un gran nombre de persones que fan esport, de forma continuada i que per tant precisen d’una gestió dels recursos eficient basada en una inversió suficient i racional. El col·lectiu d’Esquerra Unida de Xàtiva entén que a l’hora d’explicar el seu projecte de ciutat és important fer arribar les seues propostes en aquest sentit i arreplegar el sentir de la ciutadania i les seues expectatives.

La idoneïtat o no de les instal·lacions existents, la transparència en la política de subvencions «que hauria de basar-se en un procediment absolutament democràtic o la gestió dels recursos de la ciutat per a donar satisfacció a totes les persones que volen practicar algun tipus d’activitat esportiva, siga el que siga la seua edat, sexe o condició són factors que contribueixen a fer una ciutat sana , atractiva i sobretot democràtica», afirmen.

Amb invitació expressa per a representants del món esportiu, membres de federacions, etc, però també per a persones que a títol individual tinguen interés a fer sentir les seues aportacions en aquesta matèria.

«Perquè entenem que solament des de la participació veïnal basada en el respecte a les opinions i suggeriments dels qui practiquen esport en la ciutat s’obtindrà la garantia que les propostes seran realment necessàries i també absolutament possibles», finalitzen.