EU vol que es convoque un acte en homenatge a Raimon

El grup insta als ciutadans a que sol.liciten aquest acte en l’Ajuntament
El grup EU insta als xativins/es a que registren la seua sol·lictud en l’Ajuntament perquè el cantautor Raimon «tinga l’homenatge que des de fa anys es mereix», afirmen.
Per aquesta raó, des del col·lectiu local d’EU s’ha fet una crida perquè els ciutadans i ciutadanes sol·liciten formalment la celebració de l’homenatge i proposen en el mateix escrit com, quan i on hauria de ser el tan merescut homenatge al cantautor.
Després de la presència d’una delegació de l’equip de govern del PP en l’entrega de la medalla d’or de la ciutat de Barcelona a Raimon, «és l’hora de que l’Ajuntament de Xàtiva passe dels gestos als fets», destaquen.
L’objectiu de la iniciativa és garantir que l’acte compte amb la màxima implicació ciutadana, «per la qual cosa la proposta d’homenatge ha de sorgir dels veïns de la ciutat i s’ha d’assumir pel Consistori».
Per tal que els ciutadans facen arribar les seues propostes, des d’EU conviden a que la ciutadania faça servir el registre d’entrada i la web de l’Ajuntament.

Foto: http://marrameu.com

2 comentarios sobre “EU vol que es convoque un acte en homenatge a Raimon”

  1. Pot ser pasen perq no els interesa, potser pasen perq no fa falta ser catalanista per valorar com cal la nostra terra, pot ser pasen perq no els agrada la seua música, poden ser moltes coses….

Los comentarios están cerrados.