EU vol «liderar la transformació de la ciutat”

Lorente: «És necessari un Pacte de Ciutat per recuperar i transformar la ciutat per a les persones»

Des d’EU s’ha fet una valoració molt positiva sobre la campanya que s’està realitzant i que ja acumula més de cinquanta actes a peu de carrer. Segons el candidat a l’alcaldia d’EU, Miquel Lorenteestem fent possible una campanya des de baix cap a dalt, amb vocació de canvi polític i de govern. Vivim un moment històric i el lideratge polític ha de recaure en l’opció que ha demostrat treball i contacte amb la ciutadania, durant aquesta campanya i durant tota la legislatura”.

Lorente ha volgut recalcar que “portem quatre anys parlant de propostes per a la ciutat, ho hem fet a peu de carrer i posant en valor la necessitat d’un Pacte de Ciutat per recuperar i transformar la ciutat per a les persones”. Per a EU, aquest Pacte de Ciutat necessàriament ha de comptar amb l’impuls d’una formació política que trenque amb les inèrcies dels dos partits polítics que han portat a Xàtiva a l’actual situació, després de dècades de falta d’iniciativa i perspectiva.

Per la seua banda, Lorente, també ha assenyalat que “les enquestes amb major grau d’independència ens atorguen un clar augment de recolzament, així com la inèrcia de les eleccions europees ens situen a les portes de superar al PSOE. Estem parlant de tan sols 284 vots on tradicionalment el bipartidisme obtenia un 80% dels vots. Per tant, hi ha una clara voluntat de canvi que ha de reafermar la ciutadania el proper 24 de maig”. Des d’EU s’ha reivindicat el canvi com a garantia per poder obrir una nova etapa guiada pel consens i pel Pacte de Ciutat.