EU transmetrà en el ple «el que la ciutadania #ARuslidiria»

La coalició d’esquerres llança una campanya per aproximar l’Ajuntament a les necessitats dels ciutadans

Cada primer divendres de mes l’Ajuntament de Xàtiva convoca ple municipal per tractar diversos temes d’interés municipal, a més l’ordre del dia compta amb un apartat de precs i qüestions que al parer d’EU hauria de ser un espai més obert a les reivindicacions del conjunt de la ciutadania.

En aquest sentit, el Grup Municipal d’Esquerra Unida de Xàtiva, continuant amb la dinàmica de l’organització, vol portar la veu de la ciutadania, del carrer, al debats del plenari de l’Ajuntament de Xàtiva. Per aquesta raó, des de la formació d’esquerres s’ha iniciat una campanya que compta amb el recolzament de les noves tecnologies, mitjançant un formulari en la web de la coalició, i d’un “hastag” de twitter: #ARuslidiria.

Mitjançant aquesta campanya els regidors d’Esquerra Unida recolliran al llarg de cada mes les preguntes que realitze la ciutadania per trasladar-les a la sessió plenària. D’aquesta manera volen «continuar treballant per ser la corretja de transmissió entre la ciutadania que no es resigna i la institució municipal», afirmen des del grup.