EU tanca unes “primàries exemplars”

La cohesió ha estat la principal característica del procés

Simpatitzants i afilats a Esquerra Unida en la comarca de la Costera van acudir a les primàries aquest dissabte. Amb un 78% de participació, les primàries per escollir al candidat a la Generalitat Valenciana i als membres de la llista autonòmica, han estat valorades positivament quant al seu nivell de participació.

Segons ha explicat l’organització “la jornada va transcórrer sense cap incidència”. En aquest sentit, els electors/es coincidien en afirmar que “no hi ha diferències substancials en les candidatures presentades, més aviat calia decidir sobre el millor perfil per a la candidatura que ha de ser clau per tombar al PP del govern de la Generalitat”.

En la mesa electoral de la comarca la Costera que fou ubicada a Xàtiva, el resultat fou el següent: Ignacio Blanco aconseguí el 72% dels vots front a al 28% de Marga Sanz. Aquest resultat no trencà amb la dinàmica dels resultats finals a nivel de país, en què Ignacio Blanco aconseguí el suport de 2.500 vots enfront dels 2.000 de Marga Sanz.

Serà així Blanco el candidat a la Generalitat Valenciana per part d’EUPV en les properes eleccions autonòmiques de maig de 2015.