EU reivindica el respecte animal en la Fira d’Agost

Esquerra Unida demana al consistori que la plaça de bous de la ciutat, compte amb una programació d’activitats culturals i esportives

Esquerra Unida de Xàtiva d’acord amb el seu programa reivindicarà en el carrer i en les institucions l’erradicació en la ciutat de tota mena d’actes que comporten maltractament animal. En aquest sentit, la formació d’esquerres considera com a fet fonamental la suspensió de qualsevol acte taurí en la ciutat. De fet, en les darreres setmanes durant l’elaboració de l’esborrany de la programació de Fira des del grup municipal d’Esquerra Unida ja s’havia assenyalat aquesta postura respecte a possibles activitats taurines.
Per altra banda, des del col·lectiu d’Esquerra Unida també es demana al consistori que la plaça de bous de la ciutat, prompte, compte amb una programació d’activitats on la cultura i l’esport siguen els màxims protagonistes i mai més el maltractament animal. A més, des d’EU també s’ha demanat el màxim control en la venda d’animals en la Fira d’agost.

Un comentario sobre “EU reivindica el respecte animal en la Fira d’Agost”

  1. Yo tota la vida anat als bous en el meu abuelo, en el meu pare, en els meu amics per a disfrutar de un dia de FIRA perque els bous son CULTURA y tradicions y mai me e oposat a qui vuiga anar endarrere de la chirimita y el tabalet, que a mi tame me agrada fora del poble tots els proibinistes.

Los comentarios están cerrados.