EU presenta una candidatura per a l’Ajuntament “diversa, treballadora, qualificada i plena de passió per Xàtiva”

El col·lectiu repartirà 6000 butlletins per a donar a conéixer a les persones que sustenten el projecte

El col·lectiu d’Esquerra Unida de Xàtiva que afronta les eleccions com una continuació de la tasca que va emprendre fa ja molts mesos, contínua xafant el carrer i mantenint el contacte viu amb la ciutadania a la qual trasllada les seues propostes atenent a les seues demandes i necessitats. Ara es tracta de donar a conéixer les persones que formen part de la seua candidatura, de la llista amb la qual opten a governar un Ajuntament com el de Xàtiva “que requereix un projecte nou sustentat en idees capaces de portar progrés i benestar”.

D’igual forma, Xàtiva “necessita un equip de govern posseïdor d’unes formes i un estil que revitalitze la democràcia obrint l’Ajuntament a les persones des de la transparència i l’honestedat”. La candidatura d’Esquerra Unida Xàtiva es caracteritza per ser diversa, ja que conflueixen persones de diferents professions, procedències, sexes i edats. Està formada per dones i homes qualificats “capaços de gestionar amb eficàcia els recursos públics, defensant sempre els interessos de la majoria social de la ciutat”. És una candidatura amb una “enorme i demostrada capacitat de treball que no va a regatejar temps, ni va a ocupar-se en interessos aliens al progrés de la ciutat. És un grup de persones ple d’energia i il·lusió, amb un empeny irrenunciable per canviar la ciutat trista en què ens han convertit i recuperar la Xàtiva orgullosa on val la pena viure”, remarquen des d’EU.

Per a donar-la a conéixer, el col·lectiu d’Esquerra Unida de Xàtiva, té prevista la distribució de 6000 butlletins en tota la ciutat que es repartiran en els pròxims dies.