Esmenes al pressupost de la Generalitat

Lorente (EU):»Anem a treballar perquè aquest pressupost no s’oblide de les necessitats que tenim en sanitat i en ensenyament»
El projecte de Pressupost de la Generalitat Valenciana per a l’exercici 2013, presentat pel Govern del PP, prompte estarà en procés de debat a les Corts Valencianes. Des d‘EU Xàtiva, segons el seu portaveu municipal, Miquel Lorente, ja s’ha instat “al Grup Parlamentari d’EUPV a esmenar el pressupost per donar cobertura a les principals necessitats en sanitat i ensenyament a Xàtiva”.

Des de Xàtiva, segons la formació d’esquerres han proposat al Grup Parlamentari la presentació de diferents esmenes referents a inversions preferents, com ara l’adquisició per a l’Hospital Lluís Alcanyís d’un nou equip per fer ecocardiogrames amb l’objecte de reduir les llistes d’espera de més de huit mesos que hi han ara mateix. A més, de reactivar projectes d’inversions pendents a la ciutat com ara el Centre Integrat de Salut i la rehabilitació del CEE Pla de la Mezquita.

En aquest sentit, des d’EU s’ha advertit que “mantindre a la ciutadania sense un mínim de serveis d’atenció com ara l’asistència i prevenció d’enfermetats cardiovascular no té cap justificació en un pressupost on es mantenen despeses derivades d’empreses públiques que tots reconeixem com el Circuit del Motor i Promociò Esportiva, S.A., Societat Projectes Temàtics de la C.V., S.A… etc”.