EU presenta a Miquel Lorente com a candidat a l’alcaldia de Xàtiva

Lorente: “Som un gran equip de persones decidides a treballar per Xàtiva d’una manera honesta”

L’Assemblea d’EU amb presència d’afilitats/es i simptatitzants ha decidit presentar a Miquel Lorente com a candidat a l’alcaldia de Xàtiva. Des de la formació d’esquerres s’ha informat que el Consell Nacional d’EUPV obrí la possibilitat per a que cada Assemblea Local pogués valorar la convocatòria de primàries a nivell municipal. En aquest cas, a Xàtiva davant la presentació d’una única candidatura de consens, recolzada per afiliats i simpatitzants, es decidí descartar aquesta opció.

Per la seua banda, Lorente ha assenyalat que «som un gran equip de persones decidides a treballar per Xàtiva d’una manera honesta i amb molta il·lusió». Segons ha indicat Lorente, actual portaveu d’EU en l’Ajuntament de Xàtiva «hem escoltat a la gent i ara estem preparats per solucions per al present i per al futur de la ciutat».

El col·lectiu d’EU durant els propers dies repartirà 3000 butlletins on es recull una entrevista al seu candidat, també s’informe sobre les conclusions dels econtres que ha tingut, durant els últims mesos, la formació amb els diferents sectors socials i econòmics de la ciutat. El proper 3 de gener, dissabte, a les 12:00 en la plaça la Bassa tindrà lloc un acte públic on Ignacio Blanco, candidat d’EUPV a la presidència a la Generalitat, presentarà a Miquel Lorente com a candidat a l’alcaldia de Xàtiva. L’acte comptarà amb les actuacions musicals del grup Saba Nova i amb la intervenció de Pep Gimeno «Botifarra».