EU organitza una assemblea al carrer per escoltar la gent

Es celebrarà dissabte 19 a la Plaça Sant Francesc

El col·lectiu d’Esquerra Unida – Xàtiva en Comú ha organitzat per al pròxim dissabte 19 de setembre una Assemblea Oberta per tal de conéixer les inquietuds de la ciutadania i les seues preguntes després dels primers cent dies al govern de la ciutat. La iniciativa surt de la necessitat d’estar en contacte amb el carrer de forma contínua i escoltar a la gent.

En l’acte prendran la paraula els cinc regidors que Esquerra Unida – Xàtiva en Comú té al Consistori. En primer lloc explicaran què i com s’han trobat a l’Ajuntament i també quines han estat les seues primeres mesures i resultats. Els assistents podran prendre part en l’Assemblea formulant preguntes per escrit, durant el transcurs de la introducció, o verbalment tant als regidors responsables d’Àrea com per a l’Ajuntament en general.

Totes les preguntes tindran la seua resposta i també els suggeriments i propostes podran ser presentades com mocions pel pròxim plenari en cas de considerar-se. El Coordinador del col·lectiu i Regidor, Miquel Lorente, ha valorat positivament estos primers dies al Consistori i sobre el fet de formar part del govern de Xàtiva diu que “hem estat vitals per fer possible un canvi de govern que està concretant-se en mesures que van a fer que a Xàtiva les persones siguen més felices”.

Així mateix Lorente ha expressat la importància de la participació ciutadana en la gestió del Consistori i afirma que “l’Ajuntament sens dubte s’ha obert a la societat. No obstant això, hem de treballar molt més per aconseguir un grau de participació major”.

Des del col·lectiu entenen que aquesta participació ha de fomentar-se eixint als col·lectius, als carrers i parlant amb la gent sobre les seues necessitats. Per tant convidem a la ciutadania a venir i participar activament en l’Assemblea Oberta que tindrà lloc a la Plaça de Sant Francesc el pròxim dissabte dia 19 a les 19’30 hores.