EU negociarà el restabliment de l’horari del bus urbà de Xàtiva

Lorente «els retalls en el servei públic de transport urbà s’han de revisar perquè són un retrocès en un servei social i verd»

El portaveu municipal d’EU, Miquel Lorente, ha assenyalat que «el grup municipal d’EU reivindicarà davant l’equip de govern que es recuperen totes les línies suprimides de bus urbà«. Segons Lorente «aquestos retalls afecten seriosament el servei, sobretot les tres línies suprimides a l’Hospital Lluís Alcanyís, així com les tres línies suprimides a l’estació de RENFE, així com les quatre línies suprimides a l’IES Josep de Ribera«.

Per a EU «el transport urbà és un servei social i verd, que incideix molt directament sobre la població, garantint un dret bàsic com és la mobilitat. A més de reduir el trànsit i la contaminació dintre del nucli urbà. Així que l’Ajuntament ha de garantir la seua cobertura«. Segons Lorente «anem a negociar perquè s’anul·len els retalls en aquest servei, què s’han agreujat des de principis de febrer«.

Finalment des de la formació d’esquerres s’ha assenyalat que «la nostra posició a l’Ajuntament serà de treball cap a la Transicició encaminada a una societat menys depenent dels transports privats i contaminants»

Un comentario sobre “EU negociarà el restabliment de l’horari del bus urbà de Xàtiva”

  1. En mi opinión la izquierda debe de recuperar el discurso verde que tenía a finales del siglo XX.

    Sin ecologismo no hay salida de la crisis capitalista.

Los comentarios están cerrados.