EU inicia una campanya perquè l’Ajuntament de Xàtiva destine ajudes per a llibres de text

La coalició demana una subvenció de 23.500 euros per a 75 escolars que ho necessiten

El col·lectiu d’Esquerra Unida va a iniciar una campanya entre la població «perquè les famílies que pitjor ho estan passant» sol·liciten a l’Ajuntament de Xàtiva ajudes per adquirir els llibres de text i el material escolar. Segons la formació d’esquerres “hi ha famílies que cobren 426 euros al mes i no poden comprar ni els llibres, ni el material escolar. Sobretot si tenim en compte que la despesa en llibres per a infantil i primària és de 100 a 300 euros”, recalquen.

Per aquesta raó des de la coalició es va a instar a la població a reclamar a l’Ajuntament una línia d’ajudes perquè tots/es puguen començar el curs amb igualtat de condicions, per això a partir de hui divendres i fins al dimarts els membres del col·lectiu van a visitar els col·legis de la ciutat per informar a les famílies i ajudar-les a omplir la sol·licitud adreçada a l’Ajuntament.

Des d’EU s’ha volgut assenyalar que “en aquestos moments hi ha una partida en l’Ajuntament dedicada a presidècia destinada a despeses lligades a l’alcaldia on ara mateix es disposen de 23.500 euros, per aquesta raó el Grup Municipal d’EU va demanar a l’equip de govern que transferisca eixos diners per crear una línia d’ajudes per a 75 escolars que ho necessiten”.

Aquest grup polític estarà el proper dimecres 25 de setembre ajudant a les famílies  a omplir les sol.licituts al local d’EU, ubicat al carrer Sant Francesc, nº 27 de Xàtiva.