EU impulsa la creació d’un servei per a famílies en risc de ser desnonades

Lorente (EU) «aquest és un bon inici, però anem a continuar treballant per fer front al drama dels desnonaments»

El Grup Municipal d’Esquerra Unida de Xàtiva per segona vegada reclamà la creació d’un servei d’atenció a les famílies en risc de desnonament, en aquest cas la proposta va ser aprovada per unanimitat de tots els partits del ple.

Esta iniciativa, segons Lorente «ha comptat amb l’esmena presentada pel PP en què es negava a evitar la intervenció de la polícia local en els processos de desnonament, així com l’aplicació d’un augment del 50% en l’IBI d’aquells pisos propietat d’entitats financeres que es troben deshabitats a la ciutat».

En tot cas, Lorente ha assenyalat que «aquest és un bon inici, tot i que anem a continuar treballant perquè cap família de la ciutat patisca el drama que suposa el desnonament». Per ara segons EU, » s’establirà un conveni amb el Col·legi d’Advocats per aconseguir assistència gratuïta; a més de l’adhesió al conveni de col·laboració entre la Conselleria d’Infraestructures per a atendre les necessitats e les famílies desnonades mitjançant la utilització d’habitatges de titularitat pública i els contractes d’arrendament d’interés social».

2 comentarios sobre “EU impulsa la creació d’un servei per a famílies en risc de ser desnonades”

Los comentarios están cerrados.