EU gestiona també el recurs contra la taxa del Consorci

Es poden presentar a la seu del grup demà divendres per la vesprada

Esquerra Unida ha organitzant una campanya informativa respecte a la taxa del Consorci de Residus pel que fa al tractament i l’eliminació dels residus, una taxa que el grup considera «injusta«.

En quant allò que es pot fer, afirmen des del col.lectiu, per una banda presentar el recurs que ha preparat el grup davant l’Ajuntament de Xàtiva i davant del Consorci de residus. Aquestos recursos una vegada cumplimentats els poden gestionar des d’EU si els usuaris els porten a la seva seu demà divendres 4 de gener, des de les 18:30 hores fins les 20:00 hores. També es poden presentar en les administracions esmentades.

EU diu que per altra banda, a més de presentar els recursos, també «podem rebel·lar-nos i no pagar-la i adjuntar una reclamació, ara bé això comportarà un recàrrec del 20% al que s’hauria de fer front, l’altra opció és pagar-la abans del 20 de febrer», destaquen. «Pensem que no s’hauria de pagar i esperem que molts xativins/es facen el mateix, tot i que després ens cobren un 20% més. En tot cas, aquest seria un gest molt important perquè aquells que ens volen destruir el territori i a més ens volen saquejar les butxaques sàpiguen ben bé que ja estem farts i estem prenent consciència d’aquesta lluita que ha de lliurar la gran majoria de la gent contra una minoria que ens vol submisos/es», finalitzen.

Un comentario sobre “EU gestiona també el recurs contra la taxa del Consorci”

Los comentarios están cerrados.