EU explica el deute municipal en l’Hort de Mora

L’acte tindrà lloc esta vesprada a les 20 hores

El col·lectiu d’Esquerra Unida de Xàtiva visita hui dijous, a partir de les 20:00 hores el Barri de l’Hort de Mora, amb el programa «EU als barris».
Aquest programa consisteix en aproximar el Grup municipal d’Esquerra Unida als ciutadans i ciutadanes, per conèixer de primera mà les necessitats i reclamacions de la ciutadania i fer de corretja de transmissió davant l’Ajuntament. Aquest programa continua amb l’objectiu de promoure la participació i el coneixement dels drets i deures de la ciutadania respecte l’administració local. «En aquesta ocasió es farà una menció particular a l’actual situació d’endeutament de l’Ajuntament i a l’organització del Pressupost Municipal», afirmen des del col.lectiu.

L’encontre es celebrarà a la seu de l’AAVV del Barri de l’Hort de Mora, i estan convocats aquesta setmana els veïns d’aquesta zona de la ciutat. La propera setmana ens reunirem amb els veïns de Germanias, Barri del Carme, Acadèmic Maravall, Murta i Selgas Tovar.

Amb aquesta reunió es preten escoltar a la ciutadania i explicar la realitat econòmica de l’Ajuntament. A més es presentaran els dos regidors que conformen el Grup Municipal d’EU, Miquel Lorente i Cesca Chapí.