EU exigeix «actuacions immediates» al barri del Raval de Xàtiva

El grup denuncia l’elevat grau de brutícia al parc de Sariers i reclama la remodelació d’alguns espais

El grup EU de Xàtiva reclama «actuacions urgents i immediates» al barri del Raval. Des del grup destaquen que d’uns anys ençà, aquesta zona ha vist com s’ha degradat el seu espai urbà per falta d’actuacions municipals, «malgrat les promeses i les peticions de la ciutadania». Per a Alfred Boluda, portaveu d’Urbanisme d’Esquerra Unida de Xàtiva, és una situació cada vegada més «insostenible» i que s’ha vist acompanyada per un increment dels tributs sense un augment paral·lel dels serveis atorgats pel Consistori.

Boluda afirma que el paviment «reclama a crits una millora integral», donat que fa més de quinze anys que no s’ha asfaltat en alguns carrers del barri. EU-Xàtiva exigeix l’actuació immediata en el parc de Sariers, incrementant el servei de neteja donat l’elevat grau de brutícia. Segons manifesta el portaveu d’Urbanisme, es necessària la remodelació i/o reparació d’alguns espais, «ja que fa molts anys que no s’ha fet cap inversió».

El tancament del parc per les nits, per tal d’evitar “botellons” i altres activitats que comporten considerables molèsties al veïnat seria també una mesura que permetria els veïns gaudir d’una major qualitat de vida. També exigeixen la remodelació de la plaça Pintor Tudela, «ja que a hores d’ara és un espai mort, sense cap utilització». Boluda afegeix que «tot el barri necessita una intervenció eficaç i participativa on es tinguen en compte les opinions dels veïns, que coincideixen en la necessitat d’incrementar els serveis de neteja viària en el barri i l’estudi i reestructuració de la distribució circulatòria».

Boluda diu que «ja va sent hora de què l’alcalde de Xàtiva, Alfonso Rus, complisca una vella promesa: l’adquisició i adequació d’una casa vella emplaçada en el carrer Sariers per al local social del barri».

Un comentario sobre “EU exigeix «actuacions immediates» al barri del Raval de Xàtiva”

  1. Este parque es una verguenza van a hacer sus necesidades todos los perros del barrio y hay veces que se guntan hasta 8 perros , aparte de las pandillas de chicos y chicas que se dedican a grita y fumar porros , lamentable como esta este parque , y en verano es aun peor porque estan hasta las tantas de la madrugada gritando y ladrando los perros

Los comentarios están cerrados.