EU es reuneix amb els comerciants i hostalers de Xàtiva

Lorente: “El futur del comerç passa per crear uns objectius clars i comuns per a tots”

Ahir va tindre lloc en la Casa de Cultura de Xàtiva l’encontre amb els comerciants i hostalers de la ciutat. Des d’Esquerra Unida s’ha donat un pas més per “confluir plenament amb la ciutadania” i escoltar de primera mà les preocupacions i desitjos d’uns sectors econòmics molt afectats per la crisi en la ciutat.

L’acte començà amb una introducció per part de Miquel Lorente, portaveu municipal d’EU Xàtiva, sobre el procés de participació #PensarelDemà i la necessitat d’obrir una nova proposta de ciutat on es contemple una redefinició del model econòmic de la ciutat.

En eixe sentit, els assistents en les diferents intervencions van parlar de la necessitat de solucionar el problema de l’aparcament ORA, la reubicació de part de les parades que s’instal·len els dies de mercat en determinats carrers comercials, la necessitat de mantindre un objectiu comú i la revitalització dels serveis del nucli urbà perquè actuen com atracció de possibles clients.

Es recolliren totes aquestes demandes i des d’EU s’insistí en la necessitat de fer possible una nova proposta de ciutat on l’ORA siga gestionada directament per l’Ajuntament, on s’estudien noves possibilitats per dinamitzar el mercat setmanal de la ciutat conjuntament amb el comerç del nucli antic, així com el manteniment de serveis com el Centre d’Especialitats.

Finalment es considerà la necessitat de fer possible un relat econòmic per a la ciutat on el futur passe crear “uns objectius clars i comuns per a tots”.