EU demana previsió per donar un bon servei municipal als estudiants

sin-titulo2Lorente (EU) ha demanat a l’ajuntament que done un bon servei als estudiants que continuen reclamant un espai on poder preparar-se els examens.
Des d’EU s’ha informat que “en el seu dia ja van sol·licitar la creació d’una Xarxa Municipal de Sales d’Estudi a Xàtiva. Aprofitant els espais de les biblioteques i aules dels col·legis i instituts de la ciutat en horari no lectiu. Tanmateix tant la regidoria d’Educació com la de Joventut han acabat desestimant la proposta”. No obstant, segons Lorente “les molèsties per als estudiants han continuat, de fet novament des de l’Ajuntament s’ha pretés que la Biblioteca Municipal acabe assumint les funcions d’una sala d’estudi. Sent aquest un error. Donat el seu restringit horari, la seua limitada capacitat, la llunyania d’aquesta respecte a certs barris de la ciutat i el tarannà de servei de consulta i prèstec que caracteritzà a la Biblioteca Municipal de Xàtiva”
Per aquest motiu, Lorente ha reclamat “una major atenció de les regidories d’Educació i Joventut respecte aquesta situació, amb l’objecte d’aconseguir per als propers examens de setembre, una autèntica Xarxa Municipal de Sales d’Estudi recolzada amb personal destinat a transmetre tècniques d’estudi a tots aquells estudiants que estiguen interessats”
El dirigent de la coalició d’esquerres ha considerat que “aquestes sales no caldria restringir-les sols als períodes d’examens. Ara bé, els seus horaris s’haurien d’intensificar durant els període d’exàmens. Donant cobertura, així, per la nit i durant els caps de setmana”