EU demana a Soro que faça un balanç públic i concret de la projecció turística de Xàtiva a Fitur

Stand de Xàtiva, Fitur 2011Lorente lamenta: “La poca perspectiva que s’està demostrant en les estratègies i els mitjans utilitzats per la delegació de Turismo de la ciutat”

El portaveu i candidat d’EU, Miquel Lorente, ha assenyalat que la delegació de Turisme de l’Ajuntament, “hauria d’explicar amb xifres concretes els contactes comercials i els possibles acords obtinguts durant la setmana passada a Madrid, on varen acudir per promocionar el turisme de la ciutat”. Segons la formació d’esquerres “és de sentit comú oferir a la ciutadania un balanç públic i ben detallat sobre quin ha estat el treball desenvolupat per la regidoria en Fitur”.

Per altra banda, la formació d’esquerres ha reclamat a la regidora Soro que “ens explique, als ciutadans, quines són les estratègies que té l’Ajuntament per apropar-se als països que són considerats com a països turistes emergents, com és el cas Japó, la Xina o India”. Lorente a més ha assenyalat “la importància del turisme com un dels possibles motors de recuperació econòmica de la ciutat”.

Finalment Miquel Lorente lamenta “les mancances de perspectiva que s’estan demostrant en l’àrea de Turisme de la ciutat, de fet avui en dia el turista organitza i cerca la informació per Internet sent aquesta la ferramenta més utilitzada, per eixe motiu ens crida l’atenció que la web oficial turística de la ciutat sols està en valencià i en castellà, en quant allò més raonable és que un web oficial encaminada a la promoció turística de la ciutat puga arribar a estar disponible fins en sis llengües diferents”