EU demana “serietat” per fer la proposta turística de Xàtiva en Fitur

El grup recalca que «la delegació de turisme ha anat a aquesta fira sense una proposta de treball per ofertar la ciutat»

El portaveu municipal d’EU de Xàtiva, Miquel Lorente, ha informat que «abans de marxar a Fitur a la regidora de l’àrea, Marian Soro, se li preguntà sobre quines accions de promoció s’anaven a aplicar a Madrid per obrir nous mercats i aconseguir nous contactes, la resposta no s’acompanyà amb cap document de treball i sí amb moltes evasives». Des d’EU s’ha considerat «una falta d’eficiència majúscula el fet d’acudir a Fitur sense uns objectius clars a l’hora de fomentar l’activitat turística a la ciutat».

De fet, en eixa mateixa bateria de preguntes Lorente preguntà si la delegació que anava a viatjar a Madrid, un autocar, comptaria amb la presència dels tècnics de turisme de l’Ajuntament de Xàtiva i la resposta va ser que no. En aquest sentit, Lorente, portaveu municipal d’EU ha assegurat que «l’absència del personal tècnic és molt significativa en una delegació composta per un autocar sencer i també representativa dels viatges que el PP utilitza per fomentar la seva política clientelar, més enllà de perseguir uns objectius vinculats a la promoció econòmica de la ciutat».

Per a EU, «un any més la presència de Xàtiva a Fitur s’ha caracteritzat per la improvisació i pel clientelisme d’un equip de govern que a hores d’ara ja no pot aportar res més per al desenvolupament del conjunt de la ciutat». Finalment, Lorente ha indicat que «en el proper plenari municipal es preguntarà sobre quin ha estat el resultat real obtingut a Fitur per millorar la promoció turística de la ciutat».