EU de Xàtiva reitera la necessitat d’ habilitar sales d’estudi durant els periodes d’exàmens

El portaveu municipal d’EU, Miquel Lorente, ha reiterat a l’ajuntament “que tinga en compte, en aquestos moments, als estudiants i habilite sales d’estudi per poder millorar el servei municipal destinat a aquest sector de la població”. En aquest sentit, la formació d’esquerres ha recordat que “són molts els municipis que ja compten amb sales destinades a promoure l’hàbit d’estudi entre la ciutadania”. Segons el portaveu d’EU “les sales d’estudi amplien el seu horari de funcionament amb l’inici dels diferents períodes d’exàmen. Sent aquestos períodes del curs principalment gener, febrer, maig i juny”.

Per altra banda, des de la formació d’esquerres s’ha assenyalat “que la biblioteca municipal de la ciutat no pot assumir les funcions d’una sala d’estudi pel seu restringit horari, tal i com pretén l’actual equip de govern”. De fet, segons Lorente “en aquestos moments són necessaris horaris amplis. És a dir, nocturns i inclús horaris de caps de setmana per poder facilitar així la tasca als estudiants. Per tant, aquest servei correspon a una sala d’estudi”

Per altra banda, des d’EU també s’ha plantejat “la necessitat de projectar una Xarxa Municipal de Sales d’Estudi a Xàtiva. Per aquest motiu, és necessari habilitar espais municipals i adequar llocs en els diferents instituts i col·legis de la ciutat, amb l’objecte de que aquest servei arribe a tots els barris de la ciutat. Així com dotar aquestes sales de personal per fer l’acompanyament i fins i tot per transmetre tècniques d’estudi a tots aquells que estiguen interessats”.

Un comentario sobre “EU de Xàtiva reitera la necessitat d’ habilitar sales d’estudi durant els periodes d’exàmens”

  1. La verdad es que si que hace falta… pero la biblioteca de Xàtiva no esta preparada para ello, para desgracia nuestra, no es una sala de estudio, pues en horario normal, la gente mayor va a leerse sus periódicos por la mañana y tarde, van arriba y abajo, no digo que molesten, pero a veces hablan entre ellos un poco y tal, yo creo que se debería separar la sala de lectura, de la sala de estudio. Y como se comenta, en épocas de exámenes, ampliar el horario de las salas de estudio, tener una sala de estudio 24 horas a partir de medidos de diciembre hasta el 2 de febrero y después en mayo y junio. Esta necesidad se acrecienta más después de que Xàtiva sea ciudad universitaria… es mi humilde opinión…

Los comentarios están cerrados.