EU de Xàtiva presenta el projecte educatiu de ciutat

Lorente i altres membres de la candidatura tenen hui un encontre amb el professorat de l’IES Lluís Simarro

El candidat a l’alcaldia d’EU, Miquel Lorente, junt als membres de la candidatura mantindran hui un encontre amb el professorat de l’IES Lluís Simarro per explicar el Projecte Educatiu de Ciutat.

Segons Lorente “un nou model de ciutat ha de posar l’educació com a preferència, anant més enllà dels centres educatius, perquè el conjunt del municipi agafe una responsabilitat en promoure els valors de la convivencia i la cooperació”.

En aquest sentit, des d’EU s’ha plantejat la necessitat de treballar les línies estratègiques del Projecte de Ciutat amb la comunitat educativa, on la col.laboració del professorat ha de jugar un paper fonamental, però també la resta dels actors socials i econòmics de Xàtiva.

Lorente ha indicat que “s’ha de fer efectiva la fulla de ruta des del diagnòstic, l’inventari dels recursos educatius existents, l’articulació de les línies estratègiques i l’establiment d’un òrgan participatiu que vetlle pel seguiment i avaluació del procés”.

Finalment des d’EU s’ha assenyalat que “aquest és un pas endavant per reforçar el civisme i donat en la dirección adequada; pensant en les persones i en construir el seu futur”.