EU de Xàtiva es suma a la plataforma contra el vertedero de Llanera

Lorente (EU) “les polítiques del Consorci de Residus van en contra del territori i en contra de la butxaca de la ciutadania ”

Els membres del Grup Municipal d’Esquerra Unida de Xàtiva ahir, dijous, es van reunir a Llutxent amb la resta dels regidors i regidores d’EUPV de les Comarques Centrals. En aquesta reunió de treball es van tractar diversos temes, entre ells la posició unànim de la formació d’esquerres en contra de les polítiques del Consorci de Residus, en aquest sentit s’acordà posar-se a disposició de les accions i campanyes que puga dur endavant la Plataforma Cívica contra el vertedero de Llanera De fet, segons la formació d’esquerres “cada pas que dona el Consorci evidència encara més la manca de respecte cap al nostre territori i sobretot el sobrecost que suposarà per a les famílies el rebut del fem. Amb el Macroabocador la nostra comarca perd en tots els sentits”.

Segons, el portaveu d’EU, Miquel Lorente “anem a demanar una reunió amb el president del Consorci de Residus, Vicent Parra, per reivindicar un nou model de gestió de residus més sostenible i amb un menor impacte mitjançant la creació de plantes de gestió de residus de carácter comarcal i totalment públiques. A més, de reclamar tota la información referent al cost del rebut del tractament del fem que pretenen imposar a la ciutadania”.