EU de Xàtiva es reuneix divendres amb el col·lectiu faller

El grup denuncia que el museu faller serà una iniciativa “sense pressupost i sense rigor”

El col·lectiu d’EU-Xàtiva celebra aquest divendres 21 de novembre el sisé Encontre #pensareldemà. En aquesta ocasió es reunirà amb el col·lectiu faller a les 19:30 hores a la Casa de la Cultura. Segons Amor Amorós, membre del Consell Polític d’Esquerra Unida de Xàtiva, quan l’alcalde Alfonso Rus anuncià en setembre “que les falles tindran el seu museu faller“ sols significa que “ha cedit un baix comercial a la JLF que amb el pressupost congelat des de fa uns anys haurà de fer front a un projecte de gran responsabilitat per a la ciutat amb molts pocs medis”, denuncia.

Tot indica que es tracta d’una iniciativa “sense pressupost, sense rigor, sense projecte museístic amb l’únic objectiu desesperat d’arrapar-li vots” a aquest nombrós col·lectiu. “Si és qüestió de complir promeses electorals, podria haver triat moltes altres que també venien al seu programa i han passat sense pena ni glòria”, diu Amorós.

El col·lectiu d’Esquerra Unida de Xàtiva porta ja temps fent política al carrer, preguntant, escoltant, recollint propostes perquè aquesta forma de fer política “és l’ADN de la formació”. Tots els Encontres celebrats no tenen més objectiu que aglutinar les propostes que fa la gent, en un document base de construcció participativa i democràtica .

Un document “il·lusionat i reial sobre la ciutat que volem i que culminarà amb un Encontre de posada en comú obert a tota la ciutadania al mes de febrer”. “Al contrari que el Partit Popular no inclouran propostes irreals. Tot al contrari, seran propostes amb rigor, reials i motivadores amb la garantia de què parteixen dels protagonistes, dels actors principals de la pel·lícula: els ciutadans i ciutadanes”, finalitza Amorós.