EU de Xàtiva distribuirà material informatiu i celebrarà un acte de suport a la vaga

L’acte tindrà lloc a Xàtiva el proper diivendres 24 de setembre i comptarà amb la participació els sindicats UGT i CCOO.

El col·lectiu d’EU de Xàtiva reafirma la importància de la Vaga General per a “aturar el major atac dels últims trenta anys contra els drets dels treballadors i les treballadores. És per això que Esquerra Unida s’ha bolcat amb la Vaga General, col·laborant amb els sindicats de classe en l’organització de xerrades i distribució de materials informatius arreu de Xàtiva i la resta de la comarca”.

L’acte central d’aquesta campanya en favor de la Vaga General tindrà lloc el proper divendres, a partir de les 20:00 hores, en la tercera planta de la Casa de Cultura de Xàtiva amb la participació de la coordinador d’EU de Xàtiva, Miquel Lorente, del secretari de formació de CCOO, Raül Alcocel, del secretari comarcal d’UGT, Robert Barberà i del membre del Consell Nacional d’EUPV, Amadeu Sanchis.

La informació d’aquest acte, així com materials escrits i audiovisuals sobre la reforma laboral i la convocatòria de vaga, es pot trobar a una pàgina web especial que EUPV ha posat en marxa amb les següents adreces: www.vagageneral29s.com. “Per a nosaltres, com a força d’esquerres compromesa amb la classe treballadora, l’èxit de la Vaga General del 29 de setembre és una prioritat absoluta”, conclou la coalició.