EU de Xàtiva celebra avui l’assemblea per escollir el seu candidat

El coordinador d’Esquerra Unida de Xàtiva, Miquel Lorente, serà el pròxim candidat de la coalició per les eleccions locals que ese celebraran el pròxim maig de 2011. La candidatura de Lorente ha estat l’única presentada i aquesta serà ratificada avui, divendres, a partir de les 21:00 hores per l’assemblea local de la formació d’esquerres.
Miquel Lorente, de 28 anys, és llicenciat en Història i professor de secundària, a més ha estat president del Consell de la Joventut de Xàtiva.
La presentació oficial del candidat d’EU es farà el pròxim divendres 12 de juny en l’acte que el partit organitzarà a la Casa de la Cultura de Xativa en el qual es comptarà amb la presència del Coordinador General d’Izquierda Unida, Cayo Lara, i la coordinadora d’EUPV, Marga Sanz.
Des de la coalició s’ha assenyalat que s’està treballant per consolidar una candidatura jove, d’esquerres i ecologista en la qual hi haurà representats de diferents sectors socials com el món associatiu o els sindicats. A més s’ha explicat que aquesta candidatura naix amb la voluntat de constituir el motor del canvi polític a Xàtiva.