EU de Xàtiva aposta per una millora dels serveis bàsics a Bixquert

Lorente destaca la necessitat d’actuar en els camins o crear una Unitat de Servei Sanitari durant l’estiu

El candidat a l’alcaldia de Xàtiva per EU, Miquel Lorente, al costat de diferents membres de la candidatura municipal del grup van mantenir ahir una reunió amb els representants de l’associació de veïns/es de Bixquert per presentar el programa de govern i les accions concretes per a la zona residencial de Bixquert.

Per a la formació d’esquerres “aquesta zona de la ciutat ha de comptar amb mesures de sostenibilitat ambiental, però també s’han de millorar els serveis bàsics que rep de l’ajuntament”. De fet, segons Lorente “qüestions com la senyalística de camins i partides és imprescindible per garantir intervencions en situacions d’emergència com ara incendis domèstics, intervencions d’urgència mèdica, actuacions policials».

D’altra banda, des de la formació d’esquerres també s’ha assenyalat la necessitat de posar en l’agenda del nou govern l’execució d’un Pla d’Actuació i Millora dels camins de Bixquert, així com l’establiment d’una Unitat de Servei Sanitari Permanent durant els mesos d’estiu tenint en compte el nombre de població que es concentra. Finalment, Lorente ha volgut recordar que totes aquestes demandes han estat reiterades per part del grup municipal d’EU al llarg de la legislatura i “fins i tot han acabat sent tombades en sessió plenària per part del PP”.