EU critica que hi haja 306 places d’aparcament municipals buides

Lorente: “L’equip de govern sols es preocupa d’augmentar els ingressos per multes de la grua”

Per al grup municipal d’EU el trànsit rodat i l’aparcament és un problema a Xàtiva en els darrers anys. Per això, la formació d’esquerres no entén com davant d’açò, “l’Ajuntament manté 306 places d’aparcament municipal buides i sense cap objectiu establert en el programa”, recalca el portaveu d’EU a Xàtiva, Miquel Lorente.

“No entenem com l’equip de govern és incapaç d’emprendre mesures per solucionar el problema de l’aparcament, què tant està perjudicant l’economia de la ciutat. En tant que l’Ajuntament compta entre els pàrquings d’Ausiàs March, Sant Jaume, Calixte III i Palasiet amb 306 places d’aparcament per a cotxes totalment buides”, afirma.

D’altra banda, segons ha assegurat Lorente, “l’equip de govern, lluny d’articular mesures per fer servir eixes places d’aparcament, certament ha optat per augmentar els ingressos en matèria de multes de grua des dels 79.600 euros del passat any als 126.000 euros pressupostats per a enguany”.

Finalment, el portaveu d’EU ha indicat que el grup va a posar sobre la taula aquesta situació amb l’objectiu “d’aconseguir un pla d’acció que done una utilitat a les places d’aparcament esmentades, per reduir els problemes d’accés al nucli urbà que estan tenint els ciutadans i ciutadanes, així com la gent que ens visita”.