EU critica el malgastament dels 500.000 euros en Sona la Dipu DJ’s

El portaveu d’EU, Miquel Lorente, s’ha preguntat sobre ‘quin tipus de contractacions ha creat l’organització del Sona la Dipu DJ’s i quina perdurabilitat en el temps tenen aquests?‘.

Des de la formació d’esquerres s’ha assenyalat que ‘Rus no actua amb responsabilitat desbalafiant els diners de tots en espectacles que en aquests moments sols haurien de ser assumits en la seua totalitat per la iniciativa privada‘.

Des d’EU s’ha considerat que ‘amb els 500.000 euros que s’han desbalafiat, sols amb l’organització del Sona la Dipu DJ’s, des de la Diputació s’hagueren pogut coordinar espais de col·laboració entre la Diputació de València i l’Ajuntament, per tal de crear una Línia d’Ajuts per a les xicotetes empreses (autònoms, PIME’S…)‘. A més, Lorente afirma que ‘s’hagueren pogut subvencionar una quantitat equivalent a un màxim del 50% dels costos socials (Seguretat Social) de les noves contractacions, d’aquella gent de Xàtiva que es troba en l’atur i no gaudeix de subsidi‘. El portaveu d’EU conclou: ‘Amb eixos 500.000 euros s’hagués pogut subvencionar entre 500 i 750 nous llocs de treball estable a Xàtiva‘.