EU consulta a la ciutadania sobre el futur del servei de la ORA

Lorente “va a ser possible un servei de la ORA amb gestió pública i amb l’eliminació de places en zones de baixa intensitat comercial”

Esquerra Unida de Xàtiva eixirà al carrer el proper dissabte, 28 de febrer, per consultar a la ciutadania sobre quin servei de la ORA vol. Segons el candidat a l’alcaldia, Miquel Lorente “la consulta es farà efectiva mitjançant cinc urnes situades en diferents punts de la ciutat, des de les 10:00 h fins a les 14:00 h.La consulta també es pot fer efectiva des de la web d’esquerra”.

Les opcions de vot vénen donades per un vot en no destinat a no canviar les coses i un vot en sí per fer una gestió pública del servei, reduir en un 20% les places i no fer pagar el dissabte per la vesprada i diumenge. Per altra banda Lorente ha recordat “que el servei de la ORA es troba en mans d’una empresa privada. A hores d’ara aquest servei afecta 831 places d’aparcament en el nucli urbà, en alguns casos en zones justificades com poden ser les artèries comercials de l’avinguda Jaume I, República Argentina, Gregorio Molina i els carrers travessers. Tanmateix, a hores d’ara ens trobem que la zona blava arriba a carrers com Aben Hazam, Hort de l’Almúnia, Pare Claret, Acadèmic Maravall i Maulets considerats com a zones de baixa intensitat comercial”.

En aquest sentit, Miquel Lorente ha assenyalat que “el dia 3 de juny de 2013 el grup municipal d’Esquerra Unida presentà una proposta en el plenari de l’ajuntament per fer valdre la clàusula del contracte que possibilita la reducció d’un 20% de places en zona blava, sense haver d’indemnitzar a l’empresa concessionària. El Partit Popular aplicà la seua majoria absoluta per evitar que la iniciativa fóra aprovada”.

Finalment des d’EU s’ha informat de què els resultats obtinguts en la consulta es faran públics i és traslladaran al consistori.

Un comentario sobre “EU consulta a la ciutadania sobre el futur del servei de la ORA”

Los comentarios están cerrados.