EU considera un balafiament total el cost de la inauguració de la Ciutat de l’Esport

El portaveu d’EU, Miquel Lorente, ha informat de que “ja comencen a apareixer les primeres factures de la inauguració de la Ciutat i el cost per ara és de 9.721€”.

Lorente ha informat de que el grup municipal d’EU, durant el passat plenari, celebrat el dilluns, preguntà a l’alcalde Rus per la despesa total que suposà la inauguració de la Ciutat de l’Esport el passat 27 de març, en plena precampanya electoral. La resposta de Rus fou “el que va fer falta i punt”. En aquest sentit el portaveu de la formació d’esquerres ha assenyalat que “el cost provisional d’aquell event ja ascendeix a quasi 10.000€, xifra totalment inacceptable en temps de crisi i de contenció econòmica”.

Segons EU “aquesta despesa és un balafiament de fons públics, de fet en un moment en que la ciutat tenim a més de 3.000 persones aturades i sense cap pla especial per fer front a la crisi és un insult gastar-se 2.361€ en una truita de creïlles per acompanyar la inauguració, així com gastar-se 2.800€ en l’acompanyament protocolari de l’expresident Camps entre d’altres”