EU considera oprtunista la renúncia de la paga extra de l’alcalde de Barxeta

Mahiques (EU) «mentre l’alcalde anuncià la seua renúncia a la paga extra com un gest solidari, en el ple menyspreà el sacrifici dels funcionaris que s’han quedat sense paga»
El portaveu d’EU, Vicent Mahiques, ha informat que «l’alcalde, Vicent Huet, ha tingut un comportament oportunista a l’hora d’anunciar la retirada de la seua paga extra, quan en realitat aquesta mesura anava a ser generalitzada per a tots els funcionaris de l’Ajuntament”. En aquest sentit, la formació d’esquerres ha lamentat que “Huet haja utilitzat aquesta nova retallada del govern per a donar una imatge ficticia de la seua solidaritat amb les arques municipals”. De fet, segons Mahiques “ha quedat ben clar que l’alcalde ha volgut tapar les misèries del seu partit fent una maniobra d’una més que dubtosa moralitat. Sembla que sols ell haja fet el sacrifici quan en realitat els més castigats han estat els treballadors de l’Ajuntament”.
Per a Esquerra Unida “el posicionament més coherent de l’alcalde hagués estat plantar-li cara al seu partit i haver denegat la retallada en els drets laborals que s’han volgut imposar des del Govern central. Tanmateix, Huet novament ha fet servir un doble discurs mostrant-se en contra de la baixada dels salaris del funcionariat, però votant a favor de la mesura. En política un no és allò que diu, sinó més bé és allò que fa” ha sentenciat Mahiques.