EU considera lamentable el desgavell existent en les taxes i serveis de la Ciutat de l’Esport

Chapí “la situació caòtica del serveis esportius és el resultat d’un Consell Esportiu que no compta amb els esportistes de la ciutat”

En paraules de la regidora, Cesca Chapí «si Xàtiva tingués un Consell Esportiu verdaderament participatiu no s’estarien donant les contradiccions actuals en matèria de taxes i serveis”. Des d’EU s’ha assenyalat que “els fets estan demostrant que el funcionament actual del Consell no respon als problemes de la ciutadania, de fet aquest no és un Consell representatiu i per això ni té, ni pot tenir presents les necessitats reals de l’esport xativí”. D’aquesta manera segons Chapí “sense una participació real ens trobem amb que els clubs federats, els usuaris i els familiars dels usuaris cada vegada que acudeixen a la Ciutat de l’Esport es troben amb un evident desconcert, en quant a la gestió”.

Segons EU “no té sentit que els membres dels equips federats hagueren de pagar per accedir a la Ciutat de l’Esport, com tampoc tenia sentit que els familiars que acompanyaven als esportistes menors d’edat també tingueren que fer front a les taxes. De la mateixa manera tampoc té sentit que no estiguen uniformades les taxes a l’hora de fer servir les diferents instal·lacions esportives. Sent més econòmica la pràctica de l’esport en els camps de fútbol del Paquito Coloma que en els de la Ciutat de l’Esport ”. Per a la formació d’esquerres “la delegació d’esports respon tard i mal, perquè s’ha enrocat en tancar un Consell que hauria de ser més participatiu i més transparent”