EU atendrà aquesta vesprada les consultes sobre les sol·licituds d’ajuda per a la compra de llibres

L’atenció als veïns serà a partir de les 16:30 hores

El col·lectiu d’EU de Xàtiva atendrà hui dimecres des de les 16:30 hores totes les consultes sobre la sol·licitud d’ajudes de llibres. Així mateix arreplegarà per al seu lliurament posterior totes les instàncies dirigides a l’Ajuntament que les famílies de qualsevol col·legi de Xàtiva vulguen presentar.

Per a Esquerra Unida es tracta de demostrar en la pràctica «que les formacions polítiques o almenys, algunes d’elles, entenen la política com a servei a la ciutadania en la defensa dels seus drets i en l’exigència a l’Administració que complisca les seues responsabilitats».

Durant tota la setmana, integrants de la formació d’esquerres han estat en la porta dels centres educatius per tal d’informar a les mares i pares de la possibilitat, publicitada en l’últim Ple municipal, de sol·licitar ajudes per a la compra de llibres de text i material escolar. Així, s’ha visitat el CP Jacinto Castañeda, el Martinez Bellver, el Taquígraf Martí, l’Attilio Bruschetti i també el CEI Teresa Coloma. «Hi ha hagut un lògic i considerable interés per la iniciativa perquè para moltes famílies representa un important problema afrontar aqueixa despesa que pot suposar fins a 300 per alumne, quantitat que pot multiplicar-se segons el nombre de fills/as en edat escolar», destaquen des del col.lectiu.