EU aposta per un programa de govern “fet per la gent i amb la gent”

El grup ha organitzat un encontre aquest dissabte en el CCX

El proper dissabte des de les 9:30 fins les 14:00 al Centre Cultural Xàtiva, gent de Xàtiva i de diferents organitzacions estan convocades “a debatre, proposar i aprovar el programa de govern de la Xàtiva del segle XXI”, un esdeveniment organitzar per EU.

“Gent d’esquerres, valencianista i gent ecologista. Gent que no es resigna i que coincideix en la necessitat d’impulsar un pacte de ciutat que la rellance en clau econòmica i en clau de dret”, afirmen des del grup.

Baix el lema “#PensarElDemà”, aquesta trobada representa el punt de partida de la voluntat ja expressada en l’última Assemblea d’EU: que a Xàtiva junts, juntes, anem a fer-ho i anem a canviar-ho tot.

L’acte expressa igualment l’aposta per una manera diferent de fer les coses. “Després d’un contacte directe durant els darrers quatre anys amb tots els sectors de la ciutat, ara en l’Assemblea ciutadana anem a fer valdre les aportacions de la gent per tancar el programa de govern de la ciutat”, manifesten.

Aquest és un procés que començà des de baix, per construir complicitats i esperances “en una ciutat trencada pels 20 anys de govern del PP. Ara anem fer possible que es transforme i que el govern responga als drets i als deures del poble”, recalquen.

A l’Assemblea ciutadana #PensarElDemà han estat convidats veïns/es a títol particular, moviments socials i veïnals, sindicats i altres organitzacions.

L’objectiu, ara, és aprovar el programa i seguir treballant a peu de carrer donant a conèixer les propostes “que faran possible un nou govern a Xàtiva”. Es pot consultar, amb més detall, el funcionament de l’Assemblea ciutadana #PensarElDemà ací: www.pensareldema.com