Esther Tormo disputarà el Campionat d’Espanya amb el Valènca B.C.

El certamen es jugarà a Lleó del 29 al 31 de maig

Esther Tormo, jugadora nascuda al Genovés, s’ha classificat aquest cap de setmana al Campionat d’Espanya que es disputarà a Lleó del 29 al 31 de maig. Esther Tormo ha participat aquest cap de setmana a Moixent amb el València BC en la final autonòmica que jugava amb el Villarreal BC, CB San Blas i el Picken Claret. Junt al San Blas d’Alacant i el Claret de València representaran a la Comunitat Valenciana en el Campionat d’Espanya de clubs en la categoria de Cadet Femení.

Esther Tormo, cada vegada va tenint més protagonisme en el seu equip malgrat estar pràcticament un any lesionada. “De fet, aquest passat cap de setmana en la final autonòmica ja s’ha vist eixa Esther que tots coneixen quant a rendiment esportiu i que tots estaven esperant”, afirmen des del Club Bàsquet Genovés.

Destacar sobretot el darrer partit davant el San Blas, un equip molt físic i que el València BC va guanyar per 45-43 amb un paper protagonista de la jugadora del Genovés especialment en el primer quart. Una victòria que dóna el passaport per a competir amb els millors equips d’Espanya i que de segur Esther tindrà una millor condició física i per tant un major protagonisme en el campionat d’Espanya.