Esquerra Unida surt al carrer a explicar el pressupost municipal de 2016

Assemblea Oberta demà dissabte a partir de les 18 hores a la Plaça Sant Francesc

El col·lectiu d’Esquerra Unida Xàtiva torna a eixir al carrer per escoltar la veu dels ciutadans i explicar els pressupostos municipals de 2016, com participar en ells i la seua importància.

Tal i com anunciaren després la Assemblea Oberta sobre els cent dies a l’Ajuntament de Xàtiva, el col·lectiu d’Esquerra Unida convoca de nou a la ciutadania a prendre part en un acte públic, obert a la participació i al carrer. Es tracta d’aportar idees, opinions, crítiques i raonar sobre el treball que està fent-se a l’Ajuntament en matèria pressupostaria més concretament.

A l’acte estaran presents els cinc regidors i regidores que Esquerra Unida te al consistori que donaran resposta a les preguntes plantejades verbalment o per escrit durant l’Assemblea.

En aquesta ocasió, l’Assemblea s’obrirà amb una breu explicació dels pressupostos municipals del proper any, la seua importància com a full de ruta i mostra del que es vol fer amb els diners que aportem entre totes i tots durant un any. També es disposarà d’informació gràfica que mostre les despeses municipals i la diferència entre el pressupost actual i el previst per a 2016.

El portaveu del Grup Municipal d’Esquerra Unida Xàtiva, Miquel Lorente considera “molt important per a la salut democràtica de la ciutat el fet d’ eixir al carrer a explicar i a escoltar què diu la gent sobre com es gasten els diners que contribuïm entre totes i tots”. El títol de l’Assemblea ha estat “ Pressupost municipal; Tú como ho faries” com a petició a la ciutadania a que faça la seua col·laboració sobre la forma de distribuir la despesa pública.

Al igual que en la edició anterior, tot aquella interessada en rebre el resum i conclusions de l’Assemblea podrà deixar el seu correu on se li remetrà pocs dies després.