Esquerra Unida rebrà les propostes del joves exiliats de Xàtiva

El col.lectiu d’EU Xàtiva considera un objectiu irrenunciable la tornada de totes aquelles persones joves que han hagut de marxar fora del nostre territori per buscar-se la vida

Segons Alejandro Hellín, membre a la llista per a les properes eleccions municipals “és necessari invertir en polítiques actives d’ocupació juvenil, vivenda jove per emancipar-se i formació adequada al model productiu de la ciutat per fer tornar als joves que han hagut de marxar per motius econòmics i laborals”.

Per a Hellín “la situació és doblement injusta ja que primer ens perjudica una situació de malestar social que nosaltres no hem provocat i després s’ens expulsa com a objectes inservibles al sistema especulatiu”.

Al mes de Maig de l’any passat el Grup Municipal d’EU va presentar una moció on es demanava un diagnòstic de la situació dels joves que es troben a l’estranger per moius laborals i una batería de mesures per retornar-los.

Ara, per a poder explicar el programa referent a les polítiques de joventut, EU Xàtiva rebrà al correu electrònic “eupvxativa@gmail.com” i al facebook de la formació d’esquerres “Eupv Xàtiva” les preguntes, dubtes o propostes de qualsevol jove que es trobe a l’estranger abans d’este diumenge dia 3. Les respostes serán contestades pel candidat a l’alcaldía, Miquel Lorente, en directe el proper dilluns 4 de Maig.