Esquerra Unida organitza una jornada de «Feminisme per a principiants»

L’objectiu és «donar a conéixer aspectes bàsics del feminisme en una societat fonamentalment masclista»

Des de l’Espai Feminista d’Esquerra Unida Xàtiva en Comú s’ha organitzat per aquest dissabte un taller formatiu sobre feminisme. El taller estarà impartit per Xelo Gómez i Mar Vicent i tractarà sobre els aspectes fonamentals del concepte de feminisme.

La idea del col·lectiu és sensibilitzar tant homes com dones en la importància d’una societat igualitària entre gèneres i els efectes que una societat masclista ha provocat i provoca encara sobre la vida de la dona.

Sota el títol “Feminisme per a principiants”, l’activitat estarà oberta a la participació de tota aquella persona interessada en conéixer més sobre feminisme i model de societat. El taller tindrà lloc a la seu d’Esquerra Unida Xàtiva, ubicada al carrer Sant Francesc nº 27, a partir de les 10’30 del matí. És gratuit i no cal inscripció prèvia.

Cal recordar que davant la constat xifra d’assassinats masclistes, l’Espai Feminista de Esquerra Unida Xàtiva en Comú també ha organitzat una conferència sobre la violència de gènere per al proper divendres 30 d’octubre amb l’assistència de la Fiscal de Violència de gènere Susana Gisbert i la representant de la Dona en EUPV, Mati Escrivà.