Esquerra Unida de Xàtiva ha presentat la seua llista electoral


Esquerra Unida de Xàtiva ha presentat la seua llista electoral, com un grup de dones i homes que “són gent del carrer i que saben quins són els problemes reals de la ciutadania”. També s’ha destacat que els principals punts de referència de la candidatura són l’ètica com a redefinció imprescindible de la política municipal, l’esquerra com a motor del canvi econòmic, els drets socials com a garantia per humanitzar la ciutat, l’ecologia com a ferramenta de respecte amb el medi i la joventut com a símbol de rebel.lia i de futur

Esta és la conformació de la llista:

1. Miquel Lorente : Portaveu d’Esquerra Unida de Xàtiva en els últims quatre anys. És professor d’Història i estudiant de Ciències Polítiques, i entre la seua experiència política també ha sigut president del Consell de la Joventut de Xàtiva i membre del Consell Nacional d’EU .

2. Cesca Chapí: Llicenciada en Filosofia i Ciències de l’Educació. És professora de l’EPA de l’Olleria i membre destacada de Xateba, col·lectiu per la igualtat i contra la violència de gènere.

3. Miquel Alcocel: És llicenciat en Dret, Tècnic en Administració Local i advocat laboralista. Destacat membre de CCOO del País Valencià.

4. Alejandro Hellín. Diplomat en Treball Social. Coordinador Local de Joves d’Esquerra Unida i membre del Consell Polític de Joves d’EUPV.

5. Raquel Vidal: Professora de Dansa i membre de la companyia artística la Coja.

6. German Molina: Graduat Social i treballa com administratiu en la Tresoreria de la Seguretat Social. Destacat membre de l’associació ecologista Seo Bird Life.

7.Cloti Iborra. Llicenciada en Dret. Sindicalista de CCOO ha participat en diverses associacions de la ciutat.

8. Carme Camuñas. Candidata en les llistes d’EUPV a les Corts Valencianes. Treballadora de la Sanitat.

9. Xavier Penya-roja. Enfermer jubilat. Participa activamente en diverses entitats destinades a oferir ajuda d’emergència social en la ciutat.

10. Rafa Benet: Llicenciat en Dret. Advocat laboralista ha participat en diverses candidatures d’EU de Xàtiva.

11. Diego Denia: Treballador de l’ADIF, membre de la junta d’ASPROMIVISE i destacat membre de la Plataforma per la LLei de la Dependència.

12. Cristina Vidal: Llicenciada en Història. Exsindicalista i treballadora de l’Administració autonòmica.

13. Carles Sànchez. Llibreter jubiliat i destacat membre local de la lluita antifranquista.

14. Tere Marco. Exsindicalista jubilada i membre de l’associació Cos i Natura.

15. Pere Aliaga. Ferroviari jubiliat i destacat membre de l’Associació ecologista ADENE.

16. Mari Carme Palazón. Diplomada en Treball Social. Actualment treballa en el Fons Valencià per la Solidaritat i es membre de Xateba.

17. Carles Sànchez. Mestre d’Educació Física i ex president del Consell de la Joventut de Xàtiva. Destacat membre del moviment juvenil Escolta de la ciutat.

18. Marisa Sanjuan. Tècnica delineant, actualmente treballa en un despatx d’arquitectes de la ciutat.

19. Ruben Alcocel. Tècnic en prevenció de riscos laborals. Ha estat vice-president del Consell de la Joventut de Xàtiva i membre destacat del moviment junior de la ciutat.

20. Ana Benet. Dependenta en el comerç local.

21. Antonio Cabezón: Impressor jubilat, exsindicalista i ha estat president de la coordinadora d’AAVV de la ciutat.