Esquerra Unida continua fent política “amb les persones i des del carrer”

La formació realitza una Jornada de Treball per actualitzar el seu projecte polític i adaptar-se a les noves circumstàncies

El col·lectiu d’Esquerra Unida de Xàtiva es reuneix aquest diumenge en el Teularet per a realitzar una jornada de reflexió sobre l’estratègia política que s’ha de desenvolupar en la ciutat després del resultat electoral. Els “brillants resultats” aconseguits permeten que els seus cinc representants en l’Ajuntament puguen desenvolupar una labor política de gran abast, amb total dedicació i cercant sempre la màxima eficàcia.

Tanmateix, el col·lectiu d’Esquerra Unida entén que la política no es fa només des de les institucions, sinó des del carrer, amb responsabilitat i sentit comú, escoltant suggeriments i sumant esforços, amb total transparència.

Com sempre, “entenem la política com un dret i un privilegi de la ciutadania al que no es pot renunciar”, afirmen des de la formació. Per açò, el col·lectiu d’Esquerra Unida de Xàtiva, ha de marcar-se un full de ruta que enfortisca i amplie la seua presència en la societat, el seu contacte amb la ciutadania. “Només així es podrà anar desenvolupant la mateixa labor de denúncia i proposició, indispensable per a donar suport i suport a les polítiques d’esquerra que donaran a Xàtiva les solucions que necessita”, recalquen.

Un comentario sobre “Esquerra Unida continua fent política “amb les persones i des del carrer””

  1. ¿Por qué se les permite a esta gente tener una bandera preconstitucional sobre la mesa? ¿Y la otra? ¿La bandera de Aragón? ¿Es maño el Sr.Lorente o qué? Aaaah, que se le ha olvidado poner la estrellita esa, para que sea como la de Cuba. Menudos dirigentes guerracivilistas que tenemos.

Los comentarios están cerrados.