Esquerra-Algemesí: “seguirem treballant per aconseguir el soterrament de les vies»

«i per l’alliberament del peatge de l’AP-7 d’Algemesí en direcció a València”

El grup parlamentari d’Esquerra al Congrés dels Diputats va presentar, una vegada més, dues esmenes als Pressupostos Generals de l’Estat de 2010 relacionades amb el que Jaume Ortiz, president de la secció local Esquerra-Algemesí, considera “dues obres estratègiques pel futur econòmic i la cohesió de la societat algemesinenca”. I de nou aquesta vegada es va trobar amb l’alineament de PP i PSOE per no donar suport a aquestes iniciatives.

El passat any 2009, Esquerra va optar per reunir-se amb les seccions locals de PP i PSOE a Algemesí perquè feren força als seus partits i es pogueren aprovar les esmenes. El PP no es va voler reunir i el PSOE va considerar la proposta, tot passant-la a instàncies superiors del partit. El resultat va ser el vot en contra del PSOE al Congrés i l’abstenció del PP, tot i que aquest últim porta la gratuïtat de l’AP-7 al seu programa electoral. Per a Jaume Ortiz, “les paraules de PP i PSOE estan buides. Mentre van servint els seus propis interessos polítics, ens volen fer creure que treballen per nosaltres”.

El dirigent republicà ha manifestat que des d’Esquerra es continuarà treballant per aconseguir ambdues propostes. El soterrament de les vies de rodalies al casc urbà, considera, “és essencial per fer d’Algemesí un poble cohesionat, on els barris del Raval i del Carrascalet deixen d’estar separats físicament i oblidats per l’administració local”. Respecte a l’alliberament de l’AP-7, ha declarat que “apostem perquè el nostre poble estiga comunicat de manera gratuïta amb la xarxa de carreteres de gran velocitat, la qual cosa contribuirà a desenvolupar un millor teixit industrial que amortisca el greu impacte de l’atur desmesurat i a que els treballadors i treballadores que es desplacen diàriament a altres poblacions tinguen una major qualitat de vida”.