Espectàcle de Bàsquet en el IXé Torneig Nacional Cadet al Genovés

Amb la victòria del Joventut de Badalona davant l’Unicaja Málaga per 81-73, en la final del IXé Torneig Nacional de Bàsquet Cadet, ha conclòs l’edició del 2012.
Els equips participants del València Bàsquet,Unicaja Màlaga,Joventut de Badalona i C.B.Genovés ens han ofert un meravellós espectacle de bàsquet cadet ,durant el darrer cap de setmana al Genovés.
Aquest any,l’assistència de públic ha estat la més nombrosa de totes les edicions,amb un Pavelló d’Esports ple de gom a gom. Açò demostra el alt nivell de joc,espectacularitat i prestigi que ha aconseguit el Torneig Cadet.
La competició ens ha oferit uns partits molt competits i igualats, entre els duels dels aspirants a guanyar el Campionat Cadet de l’Estat Espanyol. La igualtat ha estat màxima,tots tres equips han perdut almenys un partit, cosa que demostra el potencial i la igualtat existent.
Cal destacar el bon paper realitzat per el C.B.Genovés Júnior que ha estat un molt digne competidor, malgrat les diferències existents. “Gràcies xavals per l’esforç i la dedicació”,foren les paraules de l’entrenador local Quique Orts en finalitzar el Torneig.

La disputa de la final,entre l’Unicaja i el Joventut, no va decebre a ningú, ja que ens varen oferir espectacle, intensitat, emoció i encert en totes les vessants del joc. És tot un luxe veure jugat a xavals de 15 i 16 anys amb eixes qualitats i nivell de joc. De segur que prompte els veurem competint, a molts d’ells, en equips ACB , com tantes altres promeses que han passat pel Torneig i hui ja són realitats als Clubs capdavanters d’ACB, noms com: Claver, P.Aguilar, Rabaseda, P.Tomàs, J.Franch, N.Llovet, Q. Colom, Radovan Kouril, i d’altres en Lliga LEB.

La classificació final fou la següent : 1r- Joventut Badalona
2n-Unicaja Màlaga
3r-València Bàsquet
4t-C.B.Genovés
El trofeu al jugador més valuós del Torneig fou per al base del Joventut Francesc Iturria ,jove de gran talent i condicions tècniques i físiques.
L’entrenador més valorat ha estat Alberto Pacheco del València Bàsquet, degut a la sensacional direcció d’equip feta al llarg del Torneig.

La direcció del Club ens ha manifestat “ Des del Club Bàsquet Genovés volem donar les gràcies als equips participants i als seus Tècnics, així com també als membres col·laboradors, que sense ells NO seria possible la realització del Torneig : Ajuntament del Genovés, Patrocinadors i Sponsors ,als àrbitres i jutges de taula, al “speaker” Pasqual Navarro, al càmera del Club, als reporters gràfics, als conductors dels vehicles, als pares, i com no,a la gent de la Logística del Club.
Ens acomiadem fins el proper any i els esperem en el Xé Torneig Nacional de Minibàsquet Aleví, en el mes de Juny