Es presenta a Xàtiva “Iniciativa Cívica Centre Històric”

L’entitat pretén ser un canal de comunicació entre els ciutadans del nucli antic i els polítics locals

L’Espai de la Col·lectiva de Xàtiva (carrer Trobat, 2) acull dissabte la presentació de l’entitat “Iniciativa Cívica Centre Històric”. L’acte tindrà lloc a les sis de la vesprada. “Iniciativa Cívica Centre Històric” és una entitat sorgida sota un interés comú, la seua preocupació pel centre històric de Xàtiva.

Està integrada per persones representatives de diverses esferes de la vida pública i empresarial. Segons afirmen, tenen la finalitat “de presentar-se com a una empenta cívica i donar a conéixer la seva naturalesa i finalitat als representants polítics que opten a governar en l’administració local”. L’Entitat pretén ser un canal de comunicació entre els ciutadans del nucli antic i els polítics locals perquè entre tots aconseguim crear una Xàtiva més dinàmica i pròspera”.

Els components de la Iniciativa Cívica es defineixen com una “agrupació positiva, transversal, favorable, col·laboradora amb els magistrats municipals que, estem segurs, volen i voldran el millor per a la seva ciutat”.